3 tips voor een succesvolle eerste date

Een succesvolle eerste date
Van admin

Match gevonden op Tinder? Of gewoon een leuke date ontmoet op café? Misschien ben je na dit rare coronajaar ook wat je date skills verloren? Geen nood, wij helpen je graag verder met 3 tips om van die eerste date een echte knaller te maken!

Tip 1: vergeet de cinema en ga samen sporten

Om elkaar te leren kennen en je te amuseren, moet je tijdens een date gezellig sociaal kunnen zijn. Vergeet dus de cinema of een Netflix en chill avond en ga gewoon samen op café of drink een koffietje. Zo’n andere date klassieker, samen op restaurant gaan, kan er ook voor zorgen dat je te veel druk zet op het gesprek en je je niet meteen amuseert. Daarom is een casual drankje vaak een beter idee. Beter nog: kies een toffe activiteit zoals wandelen, sporten of naar de dierentuin of live concertje gaan. Dit vind je waarschijnlijk sowieso tof, of je nu op een date bent of niet, wat er voor zorgt dat jullie beiden veel ontspannender zijn.

Tip 2: vraag niet naar zijn of haar job, maar naar de zotste dromen

Je kent de quote uit The Holiday misschien wel: ‘I feel like I’m on a job interview. Do you even know how to be on a date?’ Maak niet dezelfde fout en stel dus niet vooropgestelde en onpersoonlijke vragen. Maar wissel af tussen 3 manieren: stel basisvragen over je beroep of gezin, maar ook open vragen en maak soms bemerkingen over wat die persoon net zei. Vertelt hij bijvoorbeeld over een reis, dan kan je in plaats van ‘reis je veel en graag?’ te vragen, zeggen dat je het wel tof vindt dat hij precies wel graag reist. Zo houd je het gesprek luchtig en open en voelt de andere persoon zich niet ‘on the spot’ om te antwoorden maar kan die zelf kiezen wat hij er nog over vertelt. Stel ook de juiste vragen: je voelt je thuis bij je vrienden en familie omdat je hun passies, wensen, karakter, dromen en angsten kent. Zo voel je je verbonden met hen. Vermijd dus vragen over feiten en hobby’s, maar vraag naar de gevoelens, passies, dromen, persoonlijkheid, verlangens, en misschien zelfs angsten van je date.

Tip 3: kom altijd voorbereid

Ben jij voor of tegen seks na de eerste date? Dat is helemaal jouw keuze! Kies je voor het eerste, zorg dan dat je je comfortabel voelt en dat je voorbereid bent. Condooms kopen is niet alleen de taak van de man, dus zorg dat je er altijd wat hebt liggen of mee hebt. Veilig zijn, is nummer één! Doe je favoriete lingeriesetje aan, of waarom niet eens een babydoll proberen onder je kleedje? De aansluitende vorm benadrukt mooi je taille en borsten. Doe wat jij nodig hebt in de badkamer om je goed te voelen: fake tan, benen scheren, een maskertje? Zo ben je helemaal klaar voor een fantastische eerste date!

 Categorie: Eerste date

Laat een reactie achter