Tinder is een populaire dating app die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Er staan duizenden profielen op van singles uit jouw buurt die jou misschien wel willen ontmoeten.

De werking van deze app is zeer eenvoudig: je downloadt de app vanuit iTunes of Google Play, meldt je aan met je facebookprofiel, je schrijft een leuk tekstje over jezelf, kiest een vijftal profielfoto’s en je hebt meteen toegang tot duizenden profielen. Swipe je rechts, dan heb je iemand leuk gevonden. Hebben zij ook rechts geswiped? Dan kunnen jullie meteen zoveel berichten sturen als jullie willen.

Door de populariteit van Tinder zijn er veel mensen op zoek naar een online-versie van deze dating app. Helaas is dit niet mogelijk. Tinder is slechts beschikbaar voor Android of iPad/iPhone. De ontwikkelaars van deze app hebben nog geen Windows-versie uitgebracht. Je kan die dus niet gebruiken op je Windows laptop, smartphone of pc.

Er zijn websites die beweren dat ze Tinder online aanbieden, maar dit moet je niet geloven. Het zijn valse websites met nepprofielen. Deze zijn uit op jouw geld, maar hebben niets in ruil aan te bieden.

Dat wil uiteraard niet zeggen dat je niet vanachter je pc mensen kunt leren kennen. Als je geen Android-toestel of iPad/iPhone hebt, zijn er veel alternatieven. Er zijn heel veel datingsites waar je terechtkan. Bij de meeste kan je je gratis inschrijven. Eén hiervan, die heel veel leuke reviews krijgt