Maak je klaar voor een spannende date

Kus
Van admin

Heb je iets te vieren zoals een jubileum, een verjaardag of valentijn? Of wil je gewoon eens iets anders dan een etentje qua date? Dan hebben wij drie tips voor jou in petto om je volgende date heet, heter en heetst te maken. Klaar voor?

Een glaasje wijn met een erotisch spel

Start de avond met een goed flesje wijn en bereid je voor op een erotisch spel. Je kan hier zo ver in gaan als je wil: denk aan een kaartspel, leuke opdrachten uitvoeren of een vragenspel zoals Ultiem Verlangen. Het zorgt voor wat humor, speelsheid en je leert elkaars voorkeuren en wensen nog veel beter kennen. Voorzie een aantal lekkere hapjes, zoals aardbeien, chips of sushi en zet een romantisch muziekje op in de achtergrond. Dim de lichten en installeer je in de zetel. Je date begint zo al goed!

Next step: voorspel of rollenspel?

Na je vorig spel is de spanning al goed gestegen. Maak het nog spannender door een andere twist aan je voorspel te geven. Zo kan je met een rollenspel je fantasie de vrije loop laten. Geen inspiratie voor een rollenspel? Let us explain. Heel populair is de “verboden liefde” tussen een baas en werknemer bijvoorbeeld of twee vreemden die elkaar op straat of in een bar tegenkomen. De spanning spat er van af en jullie kunnen niet van elkaar afblijven! Of wat dacht je van de sexy delivery guy? Die pizza zal je hem al snel doen vergeten 😉 Leef je helemaal in in je rol, en koop een sexy lingeriesetje of doe een kostuumpje aan. Maak het voorspel helemaal af door een sextoy zoals de fleshlight of een vibrator te gebruiken.

The finale

En dan nu de finale: trek naar de slaapkamer, haal je massage olie of glijmiddel boven en zorg dat je helemaal in de stemming bent. Brand wat kaarsjes, zorg voor heerlijk zachte lakens en trek je mooiste setje aan. Probeer een nieuw standje uit, of neem die sextoys gewoon mee naar de slaapkamer. Denk aan een kunstvagina, duo vibrators of trillende eitjes. Het is jullie moment, dus kus, streel en knuffel zoveel je wil om zo dicht bij elkaar mogelijk te zijn. Experimenteer en be in the moment. Geloof ons, het zal de beste date zijn die je ooit hebt gehad!

 Categorie: Relatie

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter